Luukku 18. / Kanelipähkinät & valkohomejuusto

Meidän joulupöytään kuuluu aattoiltana ehdottomasti juustot! Varsinanen jouluateria perheessämme syödään vasta joulupäivänä - mielestäni loistava ratkaisu, sillä aattona vatsa yleensä täyttyy jo riittävästi suklaasta, puurosta ja muista joulun herkuista.Tämän päivän luukku avautuu Katjan Projektila blogissa ja löydät sieltä herkullisen simppelin ohjeen kanelipähkinöiden valmistukseen. Näitä maistaneena voin ehdottomasti suositella ja voin taata, että tulevat päätymään myös meidän perheen jouluaaton juustopöytään. Linkin postaukseen löydät tästä.Eiliset kolmevuotiaan synttärijuhlat menivät hyvissä tunnelmissa ja koti täyttyy pojalle tärkeistä ihmisistä. Nyt voidaan keskittyä joulun saapumiseen ja siirtyä odottamaan seuraava lahjakuormaa.. Huh!-Maru

Previous
Previous

Luukku 19. / Puuropöydän kattaus

Next
Next

Luukku 17. / Eukalyptusköynnös